Moderna sobna vrata

Kvalitet bez kompromisa!

Lepa, sigurna I posebna - vaša nova moderna sobna vrata od punog drveta

Fabrika Bemman i kod modernih sobnih vrata koristi puno drvo za štokove i pervajze, a krilo kombinacija puno drvo – MDF.

Kvalitet modernih sobnih vrata je na takvom nivou da se ista mogu više puta demontirati i preseljavati iz objekta u objekat.

Debljina krila modernih sobnih vrata je 44, 50, 60, 68, ili 78 mm u zavisnosti od njihove visine, konstrukcije, dizajna,… Finalna obrada može da bude: lak na vodenoj bazi ili ulje za vrata u boji drveta; a lak na vodenoj bazi sa različitim stepenom sjaja za jednobojna vrata.
Skrivene ili vidne šarke, brave sa magnetom, giljotine, specijalne zaptivne gume, vitraži, elementi od stakla,… daju kupcu šansu da dobije moderna sobna vrata iz snova: prema našim modelima, modelima dizajnera, prema fotografiji,…

MODERNA SOBNA VRATA

Specifikacije

✓ Kvalitet i dug životni vek
✓ Povoljna cena i rok isporuke
✓ Maksimalna zvučna izolacija
✓ Štelujući pervajzi i opšivka
✓ Integrisani ram
✓ Individualni dizajn
✓ Isporuka, ugradnja i servis – bez posrednika
✓ Petogodišnja garancija proizvoda, ali će vrata trajati vekovima!

Majstori za puno drvo

Bogatstvo našeg iskustva, u kombinaciji sa predantnošću i profesionalnim integritetom, pobuđuju nas da pravimo lepe, funkcionalne i izdržljive proizvode od drveta. U našoj fabrici pored ekskluzivnih sobnih vrata proizvode se:
Top arrow-right-circle
Korpa
  • Korpa je prazna.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram