fbpx

Drvena ulazna vrata

Kvalitet bez kompromisa!

Lepa, sigurna i posebna – vaša nova ulazna vrata od punog drveta

Drvena ulazna vrata napravljena od 100% masivnog hrasta, može biti savršena karakterističnost za spoljašnjost vašeg doma. Naša ulazna vrata od punog drveta izrađena su od ručno izabranih materijala od najkvalitetnije drvene građe.

BEMMAN nudi elektrohromsko zastakljivanje ili projekcijsko zastakljivanje (SunDream, ClearView) za jedinstveni dizajn ulaznih vrata.
BEMMAN proizvodi ulazna vrata od laminiranog, hrastovog drveta debljine 78mm, sa dve dihtung gume i giljotinskom zaptivkom na donjoj ivici krila, zajedno sa sigurnosnom bravom i sigurnosnim šarkama, kao i dekorativnim elementima. Staklo na ulaznim vratima je otporno na udarce, pruža pouzdanu zaštitu od provale i prilagođeno je vašem dizajnu. Ovo staklo, ako je potrebno, može se kombinovati sa dodatnim elementima dekorativnog kovanog gvožđa.

Ostavite upečatljiv prvi utisak

Ulazna vrata uspostavljaju prvu vezu između vašeg doma i posetioca. Vrhunska ulazna vrata otporna su na sve vremenske uslove i oštećenja. Istovremeno, pružaju zvučnu i toplotnu izolaciju i štite vaš dom od provala. Pored toga, vrlo je važno da se vaša vrata u boji i stilu podudaraju sa spoljašnjim izgledom vašeg doma ili poslovnog prostora.

Spremni smo da zajedno sa vama sarađujemo kako bi smo kreirali jedinstveni dizajn vaših ulaznih vrata. Bez obzira da li volite živopisne ili klasičnije boje, možete dizajnirati vrata koja će odražavati vaš stil.

Specifikacije

✓ Kvalitet
✓ Dug životni vek
✓ Maksimalna zvučna izolacija
✓ Ekološke karakteristike – 100% puno drvo
✓ Pouzdanost
✓ Integrisani ram
✓ Jedinstveni individualni dizajn
✓ Najnovije tehnologije zastakljivanja
✓ Isporuka, ugradnja i servis – bez posrednika
✓ Sigurnosne SIMONSVERK šarke otporne na provale, koje su dizajnirane tako da ih je praktično nemoguće razbiti
✓ Sigurnosne SIMONSVERK šarke otporne na provale, koje su dizajnirane tako da ih je praktično nemoguće razbiti

Majstori za puno drvo

Bogatstvo našeg iskustva, u kombinaciji sa predantnošću i profesionalnim integritetom, pobuđuju nas da pravimo lepe, funkcionalne i izdržljive proizvode od drveta. U našoj fabrici pored drvenih ulaznih vrata proizvode se:
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram