fbpx

Drveno stepenište i enterijer

Kvalitet bez kompromisa!

Proizvodimo stepeništa od punog drveta – masiva

Prilikom dizajniranja strukture stepeništa, BEMMAN stavlja akcenat na sigurnost, a posebna pažnja posvećena je odabiru najfinijeg drveta. Naš visokokvalitetni hrast je izuzetno ergonomičan i dugotrajan materijal, otporan na spoljašnje mehaničke uticaje. Mi pružamo garanciju sigurnosti na naše proizvode i proizvodimo drveno stepenište i enterijer koje već dugi niz godina plasiramo na evropsko i istočno tržište. Naša profesionalnost i pouzdanost ogleda se ne samo u prvom utisku, koji će vas ostaviti bez daha, već je prava vrednost naših proizvoda u izuzetnoj trajnosti.

Proizvodnja stepenica od strane kompanije BEMMAN prepoznatljiva je po vrhunskom kvalitetu i pouzdanosti. Drvene stepenice su u našoj fabrici proizvedene korišćenjem najsavreme i najpouzdanije tehnologije. Posebno obraćamo pažnju na kvalitet montaže stepeništa. Sa našim stepeništem nećete imati iritirajuće pucketanje drveta ili osećaj praznine ispod gazišta.

Obloge i gazišta od punog drveta

Pored uobičajenih drvenih obloga za betonska stepeništa, proizvodimo i stepeništa za potkrovlja, stepenice sa samonosećom konstrukcijom, kao i druge vrste drvenih gazišta.

Kompanija BEMMAN proizvodi i stubove za stepeništa – tzv. lutke, gazišta, ograde za stepeništa, rukohvate i drugo.

Zašto odabrati drveni prozor kompanije BEMMAN?

Efikasno dizajniranje enterijera u velikoj meri zavisi od zidova. BEMMAN nudi jedinstvenu dekorativnu drvenu ploču za zidove. Ovaj dekorativni element otvara niz mogućnosti za stvaranje jedinstvenog stila dekoracije u bilo kojoj prostoriji: kući, restoranu, hotelu, kućnom bioskopu…

Prilagođen dizajn

BEMMAN može proizvesti nameštaj za Vaš enterijer u stilu koji odgovara Vašim prozorima i vratima, bilo koje složenosti i prema prilagođenom dizajnu. Bez obzira na stil unutrašnjosti koji ste izabrali - bilo da je to strogo pridržavanje samo jednog stila - ili možda elegantni klasični ili luksuzan moderan stil.

Specifikacije

✓ Kvalitet
✓ Dug životni vek
✓ Maksimalna zvučna izolacija
✓ Ekološke karakteristike – 100% puno drvo
✓ Jedinstveni individualni dizajn
✓ Isporuka, instalacija i servis – bez posrednika
✓ Pet godina garancije proizvoda; ali drvo će trajati vekovima!

Majstori za puno drvo

Bogatstvo našeg iskustva, u kombinaciji sa predantnošću i profesionalnim integritetom, pobuđuju nas da pravimo lepe, funkcionalne i izdržljive proizvode od drveta. U našoj fabrici pored drvenog stepeništa i enterijera proizvode se:
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram