fbpx

Drveni prozori

Kvalitet bez kompromisa!

Iskustvo i ljubav prema drvetu kao alfa i omega kvaliteta

Iskusto u obradi drveta smo prenosili kroz generacije. Kako bi napravili kvalitetan proizvod od punog drveta ono mora pre svega da se voli i razume. Danas kompanija BEMMAN proizvodi jedan od najkvalitetnijih prozora u Evropi i to po veoma pristupačnim cenama. Garantujemo vrhunsku izradu i maksimalno zadovoljstvo klijenta. Naši prozori su napravljeni da traju, generacijama!

Kvalitetna sirovina se podrazumeva

Koristimo najbolje materijale najprestižnijih svetskih brendova za proizvodnju BEMMAN prozora. Visokokvalitetno drvo, moderna tehnologija proizvodnje i deblji premazi u skladu sa zahtevima prirodnog okruženja obezbeđuju dugotrajnost BEMMAN drvenih prozora.

Zašto odabrati drveni prozor kompanije BEMMAN?

U BEMMAN-u želimo da pronađemo ono što je izgubljeno u masovnoj proizvodnji drvenih prozora. Od fantastičnog materijala kao što je drvo, želimo da napravimo predivne prozore. Želimo da ostvarimo ljudski kontakt sa materijalom u što je moguće većoj meri i da izrađujemo drvene prozore najvišeg kvaliteta. Očigledno je da u proizvodnji koristimo nove savremene CNC mašine, ali nikako ne zanemarujemo ljudski faktor i tradicionalno majstorstvo. Da bismo napravili dobar prozor, potrebni su pravi stolari.

BEMMAN drveni prozori su u skladu sa nemačkim standardima kako po kvalitetu tako i kod same tehnologije izrade. Drveni prozori mogu biti: pravougaonog, ovalnog, kvadratnog, trapezoidnog, okruglog ili trougaonog oblika bilo koje funkcije i veličine.

Naravno, prednost uvek dajemo drvenim prozorima

Kvalitetni drveni prozori su razumna alternativa PVC ili aluminijumskim prozorima. Savremena proizvodna tehnologija i kvalitetna zaštita koju pružaju debeli slojevi glazura na vodenoj bazi obezbeđuju dug vek i stabilnost naših drvenih prozora. Dobri drveni prozori nude optimalnu toplotnu i zvučnu izolaciju i stvaraju ugodnu atmosferu u zatvorenom prostoru. Možete birati između drvenih prozora i drvenih prozora sa spoljnom zaštitom od aluminijuma.

Kada su drveni prozori pravi izbor? Ako svoju kuću gradite ili obnavljate u rustičnom ili klasičnom stilu i želite da vaš dom bude napravljen od isključivo prirodnih materijala, drveni prozori su jedini razuman izbor. Klasičan dizajn sa zaobljenim linijama i velikim brojem različitih nijansi boja stvoriće osećaj modernog ambijenta. Naši prozori će vam pomoći da kreirate prijatno životno okruženje. Dizajniramo po želji i ponosimo se time što pravimo prave proizvode koji savršeno funkcionišu.

Specifikacije

✓ Kvalitet
✓ Dug životni vek
✓ Maksimalna zvučna izolacija
✓ Ekološke karakteristike – 100% puno drvo
✓ Individualni dizajn
✓ Isporuka, instalacija i servis – bez posrednika
✓ Pet godina garancije proizvoda; ali drvo će trajati vekovima!

Majstori za puno drvo

Bogatstvo našeg iskustva, u kombinaciji sa predantnošću i profesionalnim integritetom, pobuđuju nas da pravimo lepe, funkcionalne i izdržljive proizvode od drveta. U našoj fabrici pored drvenih prozora proizvode se:
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram