Klizna vrata (stena)

Kvalitet bez kompromisa!

Iskustvo i ljubav prema drvetu kao alfa i omega kvaliteta

Klizna vrata (stena) idealno odvajaju spoljašnja područja, zone za odmor ili terase, obezbeđuju izlaze iz bazena i zimskih bašti, a koriste se i kao pregradni zidovi.

Proizvedena su od laminiranog drveta i kao takva nude odličnu stabilnost i dugotrajnost. Za izradu kliznih vrata nudimo vam mnoštvo opcija dizajna: različite boje, sheme otvaranja, koristeći šarena, peskarena, sjajna, mat i druga staklena ili vitražna stakla.

Velika prednost drvenih kliznih vrata u odnosu na harmonika vrata je u opsegu neprekinutog stakla kada su zatvorena. Zbog toga, BEMMAN klizna vrata (stena) nude više prirodnog svetla i neometan pogled spolja.
Za slučaj potrebe krila sa većom staklenom površinom koriste se klizna vrata (stena) kao deo drvene stolarije sa jednim, dva, tri ili više pokretnih krila.
Krila kliznih vrata (stena) mogu da se preklapaju jedna preko drugih, preko zida ili da zadju u zid „tunel“.
Stakla su skoro uvek dvokomorna, obostrano tripleks sa izvanrednim toplotnim, zvučnim i fizičkim karakteristikama. Maksimalna visina kliznih vrata (stena) Bemman je 3.50m a širina do 16.00m.
Klizna vrata (stena), kao deo drvene stolarije se vrlo često koristi (kao i harmonika vrata) u opremanju kuća, hotela, restorana, zimskih bašti, “besedki“, bazena,..

Sheme otvaranja

Nudimo brojne sheme otvaranja kliznih vrata kako bi odgovarala rasporedu prostorije i veličini otvora. Nemačka tehnologija izrade i najkvalitetniji okov omogućavaju da se velika i teška krila izrađuju bez kompromisa u kliznim performansama, a sistem zaključavanja u više tačaka pruža visok nivo sigurnosti.

Specifikacije

✓ Kvalitet i dug životni vek
✓ Povoljna cena i rok isporuke
✓ Maksimalna zvučna izolacija
✓ Ekološke karakteristike – 100% puno drvo
✓ Individualni dizajn
✓ Isporuka, instalacija i servis – bez posrednika
✓ Pet godina garancije proizvoda; ali drvo će trajati vekovima!

Majstori za puno drvo

Bogatstvo našeg iskustva, u kombinaciji sa predantnošću i profesionalnim integritetom, pobuđuju nas da pravimo lepe, funkcionalne i izdržljive proizvode od drveta. U našoj fabrici pored drvenih kliznih vrata proizvode se:
Top
Korpa
  • Korpa je prazna.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram