Drveni nameštaj

Sa kvalitetom ne pravimo kompromis

Iskustvo i ljubav prema drvetu kao alfa i omega kvaliteta

Uđite u prazan stambeni prostor i vaš um počinje automatski da luta: Gde bi sofa najbolje odgovarala? Šta ćemo sa kuhinjom i stolom za ručavanje? Polica za moje omiljene knjige? Nijedan dom nije kompletan bez nameštaja, čak i kad je to samo par osnovnih elemenata – nekoliko stolica i krevet. Dizajn nameštaja koji odaberete govori puno o vama - vašoj ličnosti i vašem izboru, a vašem prostoru daje unikatni izgled.

Bez obzira kakav je dizajn vašeg nameštaja od drveta, on je uvek u modi. Bilo da je reč o kolonijalnom, minimalističkom, orijentalnom, rustičnom ili modernom dizajnu – možemo da kreiramo nameštaj za gotovo svaki stil. Drveni nameštaj je poseban pre svega zbog teksture drveta, prirodnog izgleda i topline kojom krasi vaš dom, dok ga drugi vole zbog udobnosti, praktičnosti i finoće drvenog nameštaja. Verujemo u njegovu istinsku lepotu, izdržljivost i bezvremenost.

Zašto odabrati drveni nameštaj kompanije BEMMAN?

Drveni nameštaj unosi osećaj prirode u vaš dom, čineći ga prijatnijim i domaćinskim. Takođe, drveni nameštaj je čvršći i pouzdaniji od ostalih materijala. Kvalitet drveta koji se koristi u dizajnu drvenog nameštaja predstavlja brigu za sve kupce nameštaja. Sav naš nameštaj prolazi kroz višestruke provere kvaliteta i nudimo vam petogodišnju garanciju, ali će drvo trajati vekovima!
Vrlo dobro znamo da je cena bitna, pa zato imamo jedinstvene direktne odnose sa našim klijentima - bez posrednika ili veletrgovaca koji bi povećali troškove. To znači da vam možemo ponuditi nenadmašne cene za proizvode visokog kvaliteta kakve bismo želeli i u našim domovima.

BEMMAN proizvodi različite vrste nameštaja (kuhinje, sve vrste stolova, plakare, kompletne spavaće sobe, predsoblja, pultove, stepeništa…) prema prilagođenom dizajnu, odgovarajući i na najzahtevnije posebno dizajnirane komade ili kombinacije boja. Svaka komponenta BEMMAN nameštaja odnosno korpus, police i frontovi mogu da se izrade od 100% čvrstog drveta prema projektu klijenta. Trenutno veoma mali broj fabrika može proizvesti nameštaj ovakvog kvaliteta.

Specifikacije

✓ Kvalitet
✓ Dug životni vek
✓ Maksimalna zvučna izolacija
✓ Ekološke karakteristike – 100% puno drvo
✓ Jedinstveni individualni dizajn
✓ Isporuka, instalacija i servis – bez posrednika
✓Pet godina garancije proizvoda; ali drvo će trajati vekovima!

Majstori za puno drvo

Bogatstvo našeg iskustva, u kombinaciji sa predantnošću i profesionalnim integritetom, pobuđuju nas da pravimo lepe, funkcionalne i izdržljive proizvode od drveta. U našoj fabrici pored drvenog nameštaja proizvode se:
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram