fbpx

Proizvodi kompanije BEMMAN

Kvalitet bez kompromisa!

Sa kvalitetom ne pravimo kompromis

Naši klijenti zaslužuju najkvalitetniji proizvod od vrha do dna. To je razlog zašto pažljivo biramo naše saradnike, majstore, ali i materijal od kojeg pravimo prozivode vrhunskog kvaliteta. Zato noću spavamo čvrsto, jer znamo da nema bolje stolarije ili komada nameštaja od onih koje proizvedemo. Lepo je biti spokojan zbog saznanja da ste dobili vrhunski kvalitet, posebno u vremenu jednokratnih potrošnih proizvoda.
Kvalitet započinje inovativnim i svrsishodnim dizajnom sa dobro osmišljenim karakteristikama koje će vam olakšati svakodnevni život, a naše metode ugradnje pomažu da proizvodi od punog drveta budu trajni i pouzdani.

Bogatstvo našeg iskustva, u kombinaciji sa predantnošću i profesionalnim integritetom, pobuđuju nas da pravimo lepe, funkcionalne i izdržljive proizvode od drveta.

Zašto izabrati drvenu stolariju, nameštaj ili delove enterijera?

- Lepota i komfor - drvo nije samo lepo, već je prirodni izolator od vrućine i hladnoće – biće vam ugodnije tokom cele godine.
- Fleksibilnost dizajna - drvo vam daje više mogućnosti za dizajniranje - uključujući unutrašnje i spoljašnje boje, kao i oblike i veličine.

100% PUNO DRVO

Fabrika BEMMAN proizvodi stolariju i nameštaj od 100% punog drveta. Izdržljivi i pouzdani, naši drveni proizvodi će uvek izgledati dobro. Toliko dobro da ćete vrlo brzo shvatiti da drvena stolarija, drveni nameštaj ili delovi enterijera od punog drveta nikada ne izlaze iz mode - bez obzira da li se odlučite za tradicionalni stil ili moderan dizajn.
Mi nastavljamo vekovnu porodičnu tradiciju prerade drveta, prenoseći svoje neprocenjivo iskustvo kroz generacije. Svi stručnjaci koji rade u fabrici BEMMAN su iz regiona, gde su, još kao deca, počeli izradu svojih prvih drvenih igračaka. Vremenom, postali su stručnjaci za procenu kvaliteta drveta i sve njegove osobenosti. U mladosti su naučili da prepoznaju vrste drveta na osnovu specifičnosti lista, kore ili teksture. Zbog svega toga, danas je fabrika BEMMAN bez premca na tržištu, jer posvećujemo pažnju detaljima u svemu što radimo. A radimo predano i stručno na proizvodima vrhunskog kvaliteta.
Ključne prednosti koje nas izdvajaju od naše konkurencije u Srbiji i inostranstvu podrazumevaju proizvode dovedene do savršenstva i lični pristup koji koristimo u radu sa našim klijentima. Nudimo široku kolekciju usluga i sveobuhvatna visokokvalitetna rešenja za izazove naših klijenata koji će poboljšati njihov kvalitet života kako u kući, tako i u poslovnim prostorima.
arrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram