Proizvodi kompanije BEMMAN

Kvalitet bez kompromisa!

Sa kvalitetom ne pravimo kompromis

Naši klijenti zaslužuju najkvalitetniji proizvod od vrha do dna. To je razlog zašto pažljivo biramo naše saradnike, majstore, ali i materijal od kojeg pravimo prozivode vrhunskog kvaliteta. Zato noću spavamo čvrsto, jer znamo da nema bolje stolarije ili komada nameštaja od onih koje proizvedemo. Lepo je biti spokojan zbog saznanja da ste dobili vrhunski kvalitet, posebno u vremenu jednokratnih potrošnih proizvoda.
Kvalitet započinje inovativnim i svrsishodnim dizajnom sa dobro osmišljenim karakteristikama koje će vam olakšati svakodnevni život, a naše metode ugradnje pomažu da proizvodi od punog drveta budu trajni i pouzdani.

Zašto izabrati drvenu stolariju, nameštaj ili delove enterijera?

- Lepota i komfor - drvo nije samo lepo, već je prirodni izolator od vrućine i hladnoće – biće vam ugodnije tokom cele godine.
- Fleksibilnost dizajna - drvo vam daje više mogućnosti za dizajniranje - uključujući unutrašnje i spoljašnje boje, kao i oblike i veličine.

100% PUNO DRVO

Fabrika proizvodi stolariju i nameštaj od 100% punog drveta: hrasta, jasena, bukve, oraha, trešnje, lipe, jele, smreke, merantija, mahagonija... Izdržljivi i pouzdani, naši drveni proizvodi će uvek izgledati dobro. Toliko dobro da ćete vrlo brzo shvatiti da drvena stolarija, drveni nameštaj ili delovi enterijera od punog drveta nikada ne izlaze iz mode - bez obzira da li se odlučite za tradicionalni stil ili moderan dizajn.

Pogledajte i preuzmite katalog našeg asortimana za 2021. godinu

KATALOG
Zahvaljujući novim tehnologijama proizvodi od punog drveta Ispunjavaju sve dizajnerske zahteve kao i njihove alternative, čak su u prednosi, tako da pri izboru materijala ostaje samo pitanje cene.
Proizvodi od punog drveta su skuplji sa startnom cenom, ali ako se uzmu u obzir dugotrajnost, lepota, komfor i zdravlje čoveka onda su oni višestruko jefiniji.
U mnogim zapadnim državama zakonom je propisana obavezna ugradnja proizvoda od punog drveta u svim državnim objektima-ustanovama, upravo iz prethodno nabrojanih razloga.
Ključne prednosti koje nas izdvajaju od naše konkurencije u Srbiji i inostranstvu podrazumevaju proizvode dovedene do savršenstva i lični pristup koji koristimo u radu sa našim klijentima. Nudimo široku kolekciju usluga i sveobuhvatna visokokvalitetna rešenja za izazove naših klijenata koji će poboljšati njihov kvalitet života kako u kući, tako i u poslovnim prostorima.
Spoj nemačke tenologije, standard, mašina, vekovnog porodičnog iskustva u obradi drveta I odličan izbor drveta kao osnovnog materijala omogućili su fabrici Bemman da stane rame uz rame sa najboljim evropskim fabrikama.
Svi stručnjaci i majstori fabrike Bemman potiču iz regiona gde svako dete pepoznaje vrstu drveta po listu, kori ili teksturi,.. iz regiona gde se drvo voli, sa njim i od njega živi.
Top arrow-right-circle
Korpa
  • Korpa je prazna.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram