fbpx

Drvena balkonska vrata

Kvalitet bez kompromisa!

Iskustvo i ljubav prema drvetu kao alfa i omega kvaliteta

Ako ste na ovoj stranici, onda verovatno tražite novi set balkonskih vrata za vaš dom ili poslovni prostor. Puno drvo je svakako pravi materijal za unutrašnja i spoljašnja vrata. Ne samo da je izdržljivo, već izgleda mnogo otmenije od drugih materijala i uprkos onome što mislite, ne košta čitavo bogatstvo!
Balkonska „jedinica“ sastoji se od: vrata, roletne (ili prozorskih kapaka) i komarnika. Idealni je izlaz iz kuhinje, spavaće sobe ili iz dnevne sobe na terasu. Takođe nudi zaštitu protiv neželjenih gostiju. Optimalna visina je do 2,6 metra. Kapci i komarnicima štite od oštre sunčeve svetlosti, komaraca tokom leta i služe kao dodatna prepreka od mraza, vetra ili grada tokom hladnih perioda. Kapci sa TM Schlegel zaptivkama služe kao dvostruka vrata čak i u najtežim klimatskim uslovima.

Specifikacije

✓ Pouzdani provereni kvalitet
✓ Dug životni vek
✓ Maksimalna zvučna izolacija
✓ Ekološke karakteristike – 100% puno drvo
✓ Prilagođeni dizajn
✓ Isporuka, instalacija i servis – bez posrednika
✓ Pet godina garancije proizvoda, ali drvo će trajati vekovima!

Majstori za puno drvo

Bogatstvo našeg iskustva, u kombinaciji sa predantnošću i profesionalnim integritetom, pobuđuju nas da pravimo lepe, funkcionalne i izdržljive proizvode od drveta. U našoj fabrici pored drvenih balkonskih vrata proizvode se:
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram