Drvena balkonska vrata

Kvalitet bez kompromisa!

Iskustvo i ljubav prema drvetu kao alfa i omega kvaliteta

Ako ste na ovoj stranici, onda verovatno tražite novi set balkonskih vrata za vaš dom ili poslovni prostor. Puno drvo je svakako pravi materijal za unutrašnja i spoljašnja vrata. Ne samo da je izdržljivo, već izgleda mnogo otmenije od drugih materijala i uprkos onome što mislite, ne košta čitavo bogatstvo!
Drvena balkonska vrata su deo drvene stolarije. Balkonska vrata su zapravo veliki jednokrilni ili dvokrilni prozor visine do 3.00m. Sve karakteristike drvenih prozora fabrike BEMMAN odnose se i na drvena balkonska vrata.
Balkonska „jedinica“ sastoji se od: vrata, roletne (ili prozorskih kapaka) i komarnika. Idealni je izlaz iz kuhinje, spavaće sobe ili iz dnevne sobe na terasu. Takođe nudi zaštitu protiv neželjenih gostiju. Optimalna visina je do 2,6 metra. Kapci i komarnicima štite od oštre sunčeve svetlosti, komaraca tokom leta i služe kao dodatna prepreka od mraza, vetra ili grada tokom hladnih perioda. Kapci sa TM Schlegel zaptivkama služe kao dvostruka vrata čak i u najtežim klimatskim uslovima.

Specifikacije

✓ Kvalitet i dug životni vek
✓ Povoljna cena i rok isporuke
✓ Maksimalna zvučna izolacija
✓ Ekološke karakteristike – 100% puno drvo
✓ Prilagođeni dizajn
✓ Isporuka, instalacija i servis – bez posrednika
✓ Pet godina garancije proizvoda, ali drvo će trajati vekovima!

Majstori za puno drvo

Bogatstvo našeg iskustva, u kombinaciji sa predantnošću i profesionalnim integritetom, pobuđuju nas da pravimo lepe, funkcionalne i izdržljive proizvode od drveta. U našoj fabrici pored drvenih balkonskih vrata proizvode se:
Top
Korpa
  • Korpa je prazna.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram