O BEMMAN fabrici

Mi smo specijalisti za proizvode od 100% punog drveta.
Bemman

Doživite BEMMAN kvalitet

Dobrodošli u BEMMAN! Mi smo specijalisti za proizvode od 100% punog drveta. Naš portfolio se kontinuirano nadograđuje jer uvek želimo da vam ponudimo najnovije iz domena savremenih stilova, istovremeno zadržavajući i naše tradicionalne proizvode. Bez obzira da li volite klasične linije ili vam se sviđa ideja mešanja tradicionalnih stilova sa modernim dizajnom, naši iskusni saradnici mogu vam lako pomoći da pronađete svoj stil i primenite ga u vašoj kući ili poslovnom prostoru o kakvom ste sanjali.

BEMMAN je ostvarenje Vaših snova.

Od celokupnog tehnološkog ciklusa proizvodnje: od selekcije drveta u šumi, pripreme materijala i proizvodnje, preko isporuke i ugradnje naših proizvoda, sa našim klijentima radimo bez posrednika! Ponosni smo što nudimo prijateljsku uslugu i izuzetan proizvod po najpovoljnijim cenama na tržištu. Garantujemo kvalitetnu izradu i potpuno zadovoljstvo u svakom projektu koji preduzimamo. Jer, iskreno verujemo da svaki dom zaslužuje lepu stolariju ili nameštaj koji će trajati ceo život! Iskustvo u ovoj oblasti naučilo nas je da vrhunski proizvod od punog drveta ne mora da košta čitavo bogatstvo. Dakle, bez skupih posrednika koji bi dodatno povećali troškove.

U BEMMAN-u zaista pravimo fantastične proizvode. Naša kompanija proizvodi sve vrste prozora i vrata: klizna, preklopna, harmonika, ulazna ili sobna vrata, kao i nameštaj, kuhinje po meri ili enterijer, od 100% punog drveta i drugih visokokvalitetnih materijala. Sve vrste proizvoda izrađuju se isključivo za pojedinačne porudžbine, zbog čega možemo ispuniti bukvalno sve Vaše zahteve.
Bemman
Bemman

BEMMAN proizvodi su napravljeni da traju večno!

Naše porodično, višegeneracijsko iskustvo u preradi drveta, duže je od sto godina. Vremenom je obogaćivano najsavremenijim tehnologijama i opremom. Naša nova fabrika sa zatvorenom površinom od 10.000 m2 i otvorenom površinom od 30.000 m2, izgrađena je 1987. godine. U fabrici se koristi samo nemačka tehnologija najviših standarda, zajedno sa najboljim materijalima.

Već smo dokazali sposobnost prilagođavanja naših proizvoda bilo kojim klimatskim uslovima i željama naših klijenta, pre svega zahvaljujući velikom iskustvu u radu sa drvetom koje je prenošeno kroz generacije. Pored toga, ono što nas izdvaja od drugih jesu naša prvoklasna oprema i neprocenjive veštine stečene tokom rada na brojnim ambicioznim projektima od Dubaija, preko Stokholma ili Moskve. 
Koristeći savremenu tehnologiju i pažljivu selekciju drveta i materijala, razvili smo EKOLOŠKI ČISTE proizvode koji našim klijentima mogu pružiti vekove zadovoljstva. Ozbiljno shvatamo našu ekološku odgovornost i posvećeni smo cilju da naši proizvodi potiču iz legalnih i održivih izvora. Ovu misiju održivog razvoja svakodnevno usklađujemo sa namerom da pomognemo našim klijentima da imaju stolariju, nameštaj ili enterijer od pravog drveta, i proizvode koji će zaista izdržati test vremena.

Budite u toku sa našim proizvodima, projektima i vestima

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram