fbpx

O BEMMAN fabrici

Mi smo specijalisti za proizvode od 100% punog drveta.

Neskromno ali tačno, kako reče jedan nemački arhitekta Ana Lejman, prilikom posete fabrici BEMMAN:
„Ne postoji ništa što ovi ljudi od drveta ne mogu da naprave“!

Bemman

Doživite BEMMAN kvalitet

Dobrodošli u BEMMAN! Mi smo specijalisti za proizvode od 100% punog drveta. Naš portfolio se kontinuirano nadograđuje jer uvek želimo da vam ponudimo najnovije iz domena savremenih stilova, istovremeno zadržavajući i naše tradicionalne proizvode. Bez obzira da li volite klasične linije ili vam se sviđa ideja mešanja tradicionalnih stilova sa modernim dizajnom, naši iskusni saradnici mogu vam lako pomoći da pronađete svoj stil i primenite ga u vašoj kući ili poslovnom prostoru o kakvom ste sanjali.

BEMMAN je ostvarenje Vaših snova.

Od celokupnog tehnološkog ciklusa proizvodnje: od selekcije drveta u šumi, pripreme materijala i proizvodnje, preko isporuke i ugradnje naših proizvoda, sa našim klijentima radimo bez posrednika! Ponosni smo što nudimo prijateljsku uslugu i izuzetan proizvod po najpovoljnijim cenama na tržištu. Garantujemo kvalitetnu izradu i potpuno zadovoljstvo u svakom projektu koji preduzimamo. Jer, iskreno verujemo da svaki dom zaslužuje lepu stolariju ili nameštaj koji će trajati ceo život! Iskustvo u ovoj oblasti naučilo nas je da vrhunski proizvod od punog drveta ne mora da košta čitavo bogatstvo. Dakle, bez skupih posrednika koji bi dodatno povećali troškove.

U BEMMAN-u zaista pravimo fantastične proizvode. Naša kompanija proizvodi sve vrste prozora i vrata: klizna, preklopna, harmonika, ulazna ili sobna vrata, kao i nameštaj, kuhinje po meri ili enterijer, od 100% punog drveta i drugih visokokvalitetnih materijala. Sve vrste proizvoda izrađuju se isključivo za pojedinačne porudžbine, zbog čega možemo ispuniti bukvalno sve Vaše zahteve.
Bemman
Bemman

BEMMAN proizvodi su napravljeni da traju večno!

Naše porodično, višegeneracijsko iskustvo u preradi drveta, duže je od sto godina. Fabrika BEMMAN posluje na zatvorenoj površini od 10 000 m2 i otvorenoj 30 000 m2, a za izradu svojih proizvoda koristi nemačku tehnologiju, standard, mašine i prateću opremu od 1987god.

Radnici fabrike potiču iz regiona:

- Gde svaki dečak prepoznaje vrstu drveta po listu, kori ili teksturi - Gde se način obrade drveta uči od malih nogu iz generacije u generaciju
Osim drveta, 100% ekološki čist materijal (hrast, jasen, bukva, lipa, jela-smreka, orah , trešnja,.)
U proizvode fabrike BEMMAN elementi najpoznatijih svetskih proizvodjača, Adler, Otto, Gutman, Shlugel, Rotto, Sigenia, GU, ABG, Simonswerk, Planet, Gardian klimagard,...

Fabrika BEMMAN proizvodi:

- Drvena stolarija : ulazna, sobna, balkonska vrata , prozore, harmonika vrata, klizna vrata, grilje (šaloni), portale
- Nameštaj: kuhinje, spvaće sobe, trpezarije, kancelarije, dnevne sobe, garderober,..
- Enterijer: eksluzivnih vila, kabineta, restorana, sportskih hala, vinskih podruma,..
- Eksterijer: automatske kapije, bastenski nameštaj, „besedke“ (objekti za prijem gostiju u Rusiji)

Opremanjem više hiljada objekata od Kaira do Stokholma od grčkih ostrva do Sibira, u najrazličitijim klimatskim uslovima naši proizvodi su položili ispit, zapravo dobili ATEST koji ni jedna laboratorija ne može da uradi. Svi proizvodi su za poznatog kupca, PO VAŠOJ ŽELJI I MERI u smislu stila (klasik,modern,rustik,..), dizajna, funkcije, vrste materijala,..

Zahvaljujući punom ciklusu u proizvodnji: od izbora drveta u šumi preko izrade gotovog proizvoda, isporuke i ugradnje u sopstvenoj režiji BEMMAN nudi apsolutnu garanciju i povoljnu cenu za svaki svoj proizvod.

Budite u toku sa našim proizvodima, projektima i vestima

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram