Fasadna stolarija

Kvalitet bez kompromisa!

Drvena fasadna stolarija pruža uslove za zdrav život - ostale NE! Zdravlje nema cenu.

Stolarija od drveta, odnosno stolarija od punog drveta proizvedena u našem proizvodnom pogonu, je bez premca u Evropi. 

Drvena fasadna stolarija kompanije BEMMAN proizvodi se od najkvalitetnijih materijala. Najviši kvalitet BEMMAN proizvoda od drveta je upravo postignut posebnim odabirom pre svega drveta i drugih repromaterijala najpoznatijih kompanija iz Nemačke, Austrije, Švajcarske i Italije.
Zahvaljujući višedecenijskom iskustvu BEMMAN proizvodi najkvalitetniju stolariju od punog drveta bilo kog oblika, dimenzija, funkcije, dizajna sa različitim vrstama stakala i vitraža,.. u skladu sa spoljnim i unutrašnjim uredjenjem objekta PO VAŠOJ ŽELJI I MERI.

Opšivka, podprozorne daske, maske radijatora, komarnici, roletne i grilje (šaloni) u sklopu drvene stolarije su sastavni deo proizvodnog programa BEMMAN.

Prednosti drvene fasadne stolarije

Prednosti stolarije od punog drveta u odnosu na stolariju izrađenu od drugih materijala, PVC-a ili aluminijuma je višestruka:
- Ekološki čist proizvod
- Drvo koje “diše” uz obradu bojama na vodenoj bazi garantuje zdravlje korisnicima. 
- Zahvaljujući novoj generaciji boja, prozore ne treba prefarbavati nikada
- Bolja toplotna izolacija
- Dugotrajnost: vekovima
Čak i stari prozori na crkvama traju vekovima –prozori na današnjem stepenu tehnologije još više
- Prozori, balkosnka vrata, harmonika vrata ili klizna vrata od aluminijuma ili PVC-a su jako ograničeni po pitanju dizajna, jer se izradjuju od standardnih profila. Drveni prozori kao i sva drvena stolarija pružaju neograničenu mogućnost izrade po dizajnu, obliku, dimenziji, funkciji,boji,.. i mogućnosti potpunog uklapanja u enterijer i eksterijer objekta. (Na primer: unutrašnji izgled drvenih prozora sa drvenim vratima i nameštajem u objektu, a spoljni izgled u skladu sa fasadom,ogradom i ostalim elementima spoljnog uređenja.)
i konačno cena:
- S obzirom na dugotrajnost drvenih prozora oni su jeftiniji, jer im je vek korišćenja višestruko duži.

Stolarija od hrasta - hrastova stolarija

Posebno izdvajamo hrastovu stolariju odnosno stolariju od hrastovog drveta najvišeg kvaliteta. Kompanija BEMMAN se posebno specijalizovala za izradu stolarije od hrastovog drveta i ona čini 90% ukupne proizvodnje. Nudimo Vam mogućnost opremanja kompletnog objekta od najkvalitetnijeg hrastovog drveta. Vrhunska, luksuzna drvena stolarija po pristupačnim cenama je sada dostupna i u Srbiji.

Stolarija od čamovine - čamova stolarija (stolarija od mekog drveta)

Pristupačno i veoma prihvatljivo rešenje za sve koji žele kvalitetnu stolariju koja će zauvek očuvati komfor, toplinu i lepotu njihovog doma.

Tehničke karakteristike drvene stolarije BEMMAN

Fasadna stolarija fabrike Bemman se izrađuje iz sledećih profila
68mm x 82mm (110)mm, dva stakla (i4+16+4i sa niskoemisionim staklom)
78mm x 82mm (110)mm, tri stakla (odnosno pet stakala u slučaju tripleksa-pampleksa);
(i4+12+4+12+4i ili 3.3.1+9+4i+9+3.3.1 takođe sa Gardian Clima Guard niskoemisionim staklom) sa opšivkom od aluminijuma ili bez.

Spoljne lamele europrofila su iz celog komada bez širinskog ili dužinskog nastavljanja što višestruko povećava životni vek drvene stolarije!

Silikon: OTTO Germany
Guma zaptivna: Schlegel Q-ion
Okov: Rotto,Sigenia, GU ili Maco
Boja na vodenoj bazi: Adler (Austrija)

Specijalna ponuda zastakljivanja prozora sa dve komore širine 40mm i toplotnom izolacijom za 40% bolja od standarda!

Nepokretna kulturna dobra - spomenici kulture

Klasična drvena stolarija, odnosno drvena stolarija na objektima zaštićenim kao spomenici kulture, sa elementima ručne rezbarije, drvenim aplikacijama i ukrasnim lajsnama su takođe deo BEMMAN proizvodnje.

Specifikacije

✓ Kvalitet i dug životni vek
✓ Povoljna cena i rok isporuke
✓ Maksimalna zvučna izolacija
✓ Ekološke karakteristike – 100% puno drvo
✓ Individualni dizajn
✓ Isporuka, instalacija i servis – bez posrednika
✓ Pet godina garancije proizvoda; ali drvo će trajati vekovima!

Majstori za puno drvo

Bogatstvo našeg iskustva, u kombinaciji sa predantnošću i profesionalnim integritetom, pobuđuju nas da pravimo lepe, funkcionalne i izdržljive proizvode od drveta. U našoj fabrici pored fasadne stolarije proizvode se:
Top arrow-right-circle
Korpa
  • Korpa je prazna.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram