Drvena sobna vrata

Kvalitet bez kompromisa!

Lepa, sigurna i posebna – vaša nova drvena sobna vrata od punog drveta po vašoj želji i meri!

Bemman proizvodi drvena sobna vrata uglavnom od punog drveta ili u kombinaciji sa šper pločom, MDF-om,.. Kao i sve druge proizvode fabrika BEMMAN proizvodi vrata prema njenim modelima, prema crtežu arhitekte-dizajnera, prema fotografiji ili;… jednom rečju PO VAŠOJ ŽELJI I MERI.

Iskustvo i ljubav prema drvetu kao alfa i omega kvaliteta

Drvena sobna vrata od punog drveta; hrasta, jasena, čamovine, bukve, trešnje, oraha, merantija,… se rade u bilo kom stilu: ekskluzivna, klasična, moderna, rustic... Bez obzira na stil sva sobna vrata Bemman-a će trajati vekovima sa besprekornom funkcijom na zadovoljstvo njihovih vlasnika.

BEMMAN drvena sobna vrata su posebna po mnogo čemu.

Sva drvena sobna vrata fabrike BEMMAN se rade sa obostrano štelujućim pervajzima i specijalnom konstrukcijom, tako da je njihova montaža i demontaža vrlo jednostavna što daje mogućnost njihovog preseljenja sa jednog na drugi objekat mnogo puta. Puno drvo i lak na vodenoj bazi daju ekološki čist proizvod. Šarke najpoznatijih proizvodjača Simonswerk, AGB,… brave AGB, CISA, HCC,… gume Shlugel, giljotina Planet,... i ostala vrhunska oprema omogućavaju maksimalnu zvučnu izolaciju kako za kabinete, spavaće sobe tako i za hotelske sobe.
Mogućnost izrade bilo kog detalja: kapitela, konzola, vitraža, rezbarenih detalja... daju garanciju uklapanja drvenih sobnih vrata u stil i dizajn kompletnog objekta uključujući nameštaj i enterijer.

Većina klijenata u fabrici Bemman se odlučije za kupovinu svih proizvoda od drveta: od ulaznih vrata, preko prozora, sobnih vrata, nameštaja, enterijera,... čime su sklad dizajna i kvaliteta garantovani.

Specifikacije

✓ Kvalitet i dug životni vek
✓ Povoljna cena i rok isporuke
✓ Maksimalna zvučna izolacija
✓ Štelujući pervajzi i opšivka
✓ Integrisani ram
✓ Individualni dizajn
✓ Isporuka, ugradnja i servis – bez posrednika
✓ Petogodišnja garancija proizvoda, ali će vrata trajati vekovima!

Majstori za puno drvo

Bogatstvo našeg iskustva, u kombinaciji sa predantnošću i profesionalnim integritetom, pobuđuju nas da pravimo lepe, funkcionalne i izdržljive proizvode od drveta. U našoj fabrici pored drvenih sobnih vrata proizvode se:
Top arrow-right-circle
Korpa
  • Korpa je prazna.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram