Zašto hrast

Kvalitet bez kompromisa!

Zašto hrast?

Elitni objekti imaju visoke zahteve po pitanju kvaliteta, dizajna, dogovečnosti... a proizvodi od hrasta ispunjavaju sve te uslove (zahteve).

Hrast je etalon tvrdoće, jačine i dugovečnosti!

Gotovo svi hramovi bez obzira na region gradnje, vekovima su koristili hrast kao osnovni materijal u njihovoj izgradnji. Hrast poseduje lekovita svojstva, apsorbuje negativnu energiju, umor, apatiju... Radeći za hrastovim stolom ne osećate umor, a spavanjem na hrastovom krevetu osigurali ste miran san i odmor tela.

Hrast - kralj šume
BEMMAN - Kralj kvaliteta

U proizvodnji BEMMANa hrast kao osnovni materijal se koristi u preko 90% slučaja.

Hrast kao lek

U stara vremena, kod teških bolesnika, spavanje na debeloj grani hrasta je bilo zadnja šansa izlečenja, što se ponekad dešavalo za jednu-jedinu noć. 

I dan danas lekari u mnogim rehabilitacionim centrima savetuju dugo naslanjanje na hrastu (zagrljaj sa hrastom) u cilju lečenja.

Saune i banje koriste hrastove grančice i lišće sa istim ciljem.
Kora hrasta se koristi za lekove u narodnoj i savremenoj medicine.

Ostale primene hrasta

Najpoznatija pića: vino, viski, rakije... se gotovo uvek čuvaju u hrastovim sudovima.

Naša topla preporuka je da osim drvene stolarije u svojim objektima imate što vise predmeta od hrasta, a pre svega radni sto i krevete.

100% PUNO DRVO

Fabrika proizvodi stolariju i nameštaj od 100% punog drveta: hrasta, jasena, bukve, oraha, trešnje, lipe, jele, smreke, merantija, mahagonija... Izdržljivi i pouzdani, naši drveni proizvodi će uvek izgledati dobro. Toliko dobro da ćete vrlo brzo shvatiti da drvena stolarija, drveni nameštaj ili delovi enterijera od punog drveta nikada ne izlaze iz mode - bez obzira da li se odlučite za tradicionalni stil ili moderan dizajn.

Pogledajte i preuzmite katalog našeg asortimana za 2021. godinu

KATALOG
Zahvaljujući novim tehnologijama proizvodi od punog drveta Ispunjavaju sve dizajnerske zahteve kao i njihove alternative, čak su u prednosi, tako da pri izboru materijala ostaje samo pitanje cene.
Proizvodi od punog drveta su skuplji sa startnom cenom, ali ako se uzmu u obzir dugotrajnost, lepota, komfor i zdravlje čoveka onda su oni višestruko jefiniji.
U mnogim zapadnim državama zakonom je propisana obavezna ugradnja proizvoda od punog drveta u svim državnim objektima-ustanovama, upravo iz prethodno nabrojanih razloga.
Ključne prednosti koje nas izdvajaju od naše konkurencije u Srbiji i inostranstvu podrazumevaju proizvode dovedene do savršenstva i lični pristup koji koristimo u radu sa našim klijentima. Nudimo široku kolekciju usluga i sveobuhvatna visokokvalitetna rešenja za izazove naših klijenata koji će poboljšati njihov kvalitet života kako u kući, tako i u poslovnim prostorima.
Spoj nemačke tenologije, standard, mašina, vekovnog porodičnog iskustva u obradi drveta I odličan izbor drveta kao osnovnog materijala omogućili su fabrici Bemman da stane rame uz rame sa najboljim evropskim fabrikama.
Svi stručnjaci i majstori fabrike Bemman potiču iz regiona gde svako dete pepoznaje vrstu drveta po listu, kori ili teksturi,.. iz regiona gde se drvo voli, sa njim i od njega živi.
Top
Korpa
  • Korpa je prazna.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram