Klasična sobna vrata

Kvalitet bez kompromisa!

Klasična drvena sobna vrata - najbolji izbor za sve vrste objekta tog stila

Klasična sobna vrata se rade za sve vrste objekata tog stila i mogu da budu debljine 42- 78mm u zavisnosti od njihove visine, konstrukcije,..
Najčešća varijanta klasičnih sobnih vrata je od punog drveta, sa vidnom teksturom ili u kombinaciji sa MDF-om bez vidne teksture –glatka.

Kompletna prateća oprema: zaptivne gume, skrivene ili vidne šarke, brave sa magnetom, elementi od stakla , vitraži, kapiteli, konzole,.. se prilagodjavaju stilu objekta i dizajnu nameštaja i enterijera, i daju kupcu šansu da dobije vrata iz snova.

Finalna obrada klasičnih sobnih vrata može da bude: lak na vodenoj bazi ili ulje za vrata u boji drveta; a lak na vodenoj bazi sa različitim stepenom sjaja za jednobojna vrata.
Garancija, kvalitet i viševekovna dugotrajnost se podrazumevaju.

KLASIČNA SOBNA VRATA

Specifikacije

✓ Kvalitet i dug životni vek
✓ Povoljna cena i rok isporuke
✓ Maksimalna zvučna izolacija
✓ Štelujući pervajzi i opšivka
✓ Integrisani ram
✓ Individualni dizajn
✓ Isporuka, ugradnja i servis – bez posrednika
✓ Petogodišnja garancija proizvoda, ali će vrata trajati vekovima!

Majstori za puno drvo

Bogatstvo našeg iskustva, u kombinaciji sa predantnošću i profesionalnim integritetom, pobuđuju nas da pravimo lepe, funkcionalne i izdržljive proizvode od drveta. U našoj fabrici pored ekskluzivnih sobnih vrata proizvode se:
Top arrow-right-circle
Korpa
  • Korpa je prazna.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram