fbpx

Reference BEMMAN

Ovde možete pogledati sve BEMMAN reference!

Kvalitet bez kompromisa!

Zahvaljujući vrhunskom kvalitetu, širokom asortimanu i profesionalnom odnosu prema kupcu BEMMAN je opremio više hiljada objekata u inostranstvu, 100% izvoza do 2020 godine, gde je morao da izdrži najjaču konkurenciju na svetskom nivou bez političke ili bilo kakve druge podrške.

Naši kupci su uglavnom kupci po preporuci!

Opremljeni objekti su različiti po stilovima i nalaze se u različitim klimatskim uslovima:
- Kairo, pustinjska klima, pesak +50c
- Grčka, ostrva, relativna vlažnost vazduha preko 90%
- Rusija, Kazahstan. Švedska, mrazevi oko - 50c;
čime ne može ni da se pohvali ni jedna fabrika iz Evrope.

100% PUNO DRVO

Fabrika BEMMAN proizvodi stolariju i nameštaj od 100% punog drveta. Izdržljivi i pouzdani, naši drveni proizvodi će uvek izgledati dobro. Toliko dobro da ćete vrlo brzo shvatiti da drvena stolarija, drveni nameštaj ili delovi enterijera od punog drveta nikada ne izlaze iz mode - bez obzira da li se odlučite za tradicionalni stil ili moderan dizajn.
Mi nastavljamo vekovnu porodičnu tradiciju prerade drveta, prenoseći svoje neprocenjivo iskustvo kroz generacije. Svi stručnjaci koji rade u fabrici BEMMAN su iz regiona, gde su, još kao deca, počeli izradu svojih prvih drvenih igračaka. Vremenom, postali su stručnjaci za procenu kvaliteta drveta i sve njegove osobenosti. U mladosti su naučili da prepoznaju vrste drveta na osnovu specifičnosti lista, kore ili teksture. Zbog svega toga, danas je fabrika BEMMAN bez premca na tržištu, jer posvećujemo pažnju detaljima u svemu što radimo. A radimo predano i stručno na proizvodima vrhunskog kvaliteta.
Ključne prednosti koje nas izdvajaju od naše konkurencije u Srbiji i inostranstvu podrazumevaju proizvode dovedene do savršenstva i lični pristup koji koristimo u radu sa našim klijentima. Nudimo široku kolekciju usluga i sveobuhvatna visokokvalitetna rešenja za izazove naših klijenata koji će poboljšati njihov kvalitet života kako u kući, tako i u poslovnim prostorima.
arrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram