Reference BEMMAN

Kvalitet bez kompromisa!

Zahvaljujući vrhunskom kvalitetu, širokom asortimanu i profesionalnom odnosu prema kupcu BEMMAN je opremio više hiljada objekata u inostranstvu, 100% izvoza do 2020 godine, gde je morao da izdrži najjaču konkurenciju na svetskom nivou bez političke ili bilo kakve druge podrške.

Naši kupci su uglavnom kupci po preporuci!

Opremljeni objekti su različiti po stilovima i nalaze se u različitim klimatskim uslovima:
- Kairo, pustinjska klima, pesak +50c
- Grčka, ostrva, relativna vlažnost vazduha preko 90%
- Rusija, Kazahstan. Švedska, mrazevi oko - 50c;
čime ne može ni da se pohvali ni jedna fabrika iz Evrope.

100% PUNO DRVO

Fabrika proizvodi stolariju i nameštaj od 100% punog drveta: hrasta, jasena, bukve, oraha, trešnje, lipe, jele, smreke, merantija, mahagonija... Izdržljivi i pouzdani, naši drveni proizvodi će uvek izgledati dobro. Toliko dobro da ćete vrlo brzo shvatiti da drvena stolarija, drveni nameštaj ili delovi enterijera od punog drveta nikada ne izlaze iz mode - bez obzira da li se odlučite za tradicionalni stil ili moderan dizajn.

Pogledajte i preuzmite katalog našeg asortimana za 2021. godinu

KATALOG
Zahvaljujući novim tehnologijama proizvodi od punog drveta Ispunjavaju sve dizajnerske zahteve kao i njihove alternative, čak su u prednosi, tako da pri izboru materijala ostaje samo pitanje cene.
Proizvodi od punog drveta su skuplji sa startnom cenom, ali ako se uzmu u obzir dugotrajnost, lepota, komfor i zdravlje čoveka onda su oni višestruko jefiniji.
U mnogim zapadnim državama zakonom je propisana obavezna ugradnja proizvoda od punog drveta u svim državnim objektima-ustanovama, upravo iz prethodno nabrojanih razloga.
Ključne prednosti koje nas izdvajaju od naše konkurencije u Srbiji i inostranstvu podrazumevaju proizvode dovedene do savršenstva i lični pristup koji koristimo u radu sa našim klijentima. Nudimo široku kolekciju usluga i sveobuhvatna visokokvalitetna rešenja za izazove naših klijenata koji će poboljšati njihov kvalitet života kako u kući, tako i u poslovnim prostorima.
Spoj nemačke tenologije, standard, mašina, vekovnog porodičnog iskustva u obradi drveta I odličan izbor drveta kao osnovnog materijala omogućili su fabrici Bemman da stane rame uz rame sa najboljim evropskim fabrikama.
Svi stručnjaci i majstori fabrike Bemman potiču iz regiona gde svako dete pepoznaje vrstu drveta po listu, kori ili teksturi,.. iz regiona gde se drvo voli, sa njim i od njega živi.
Top arrow-right-circle
Korpa
  • Korpa je prazna.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram