Drvena harmonika vrata

Kvalitet bez kompromisa!

Iskustvo i ljubav prema drvetu kao alfa i omega kvaliteta

Svetski trend u gradnji objekata je što više svetla, širokog pogleda iz objekta, osećaja da smo napolju u prirodi i sa prirodom. Zahvaljujući novim tehnologijama u oblasti toplotne izolacije drvene stolarije to je sada moguće. Harmonika vrata, su jedno od tih rešenja, a to je spoj višedrvenih balkonskih vrata koja se po želji otvaraju ili zatvaraju u potpunosti; pri čemu se može dobiti otvoreni prostor od 12m širina i 3m visina.

Najluksuzniji restorani i hoteli u Evropi i Rusiji ponosno koriste BEMMAN klizna i harmonika (preklopna) vrata.

Harmonika vrata se ugradjuju kao pregradni zid izmedju prostorija, a najčešće kao spoljni zid kuće, zimske bašte, restorana, bazena, sportske hale, hotela, besedke,.. sa ili bez komarnika.

Sheme otvaranja

Bemman je uradio na hiljade komada najrazličitijih tipova harmonika vrata od grčkih ostrva preko planinskih kuća do najelitnijih restorana u Moskvi (Arbat-pešačka zona).
Maksimala širina jednog krila harmonike je 1m a visina 3m.

Specifikacije

✓ Kvalitet i dug životni vek
✓ Dug životni vek
✓ Maksimalna zvučna izolacija
✓ Ekološke karakteristike – 100% puno drvo
✓ Individualni dizajn
✓ Isporuka, instalacija i servis – bez posrednika
✓Pet godina garancije proizvoda; ali drvo će trajati vekovima!

Majstori za puno drvo

Bogatstvo našeg iskustva, u kombinaciji sa predantnošću i profesionalnim integritetom, pobuđuju nas da pravimo lepe, funkcionalne i izdržljive proizvode od drveta. U našoj fabrici pored drvenih harmonika vrata proizvode se:
Top
Korpa
  • Korpa je prazna.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram