Privatne rezidencije

Dobrodošli u BEMMAN! Mi smo specijalisti za proizvode od 100% punog drveta.

DOMEDEDOVO, RUSIJA

KAVKAZ

PODMOSKOVLJE, RUSIJA

ISTRA, RUSIJA

NOVI SAD, SRBIJA

NOVI SAD, SRBIJA

PEZARO, ITALIJA

TJUMEN, RUSIJA

ELBRUS, RUSIJA

MOSKVA, RUSIJA

PODMOSKOVLJE, RUSIJA

TJUMEN, RUSIJA

POTAPOVO, RUSIJA

ASTANA, KAZAHSTAN

MOSKVA, RUSIJA

SANKT PETERBURG, RUSIJA

MOSKVA, RUSIJA

TJUMEN, RUSIJA

PODMOSKOVLJE, RUSIJA

EKATERINBURG, RUSIJA

PODMOSKOVLJE, RUSIJA

NOVOSIBIRSK, RUSIJA

PERM, RUSIJA

MILENIUM PARK, RUSIJA

KOROLEV, RUSIJA

PODMOSKOVLJE, RUSIJA

VILA KAZANOVA, RUSIJA

GROZNI, RUSIJA

GRIBOVO, MOSKVA

GLAGOLJEVO, MOSKVA

VLADIKAVKAZ, SEVERNA OSETIJA

VILA, MOSKVA

ČEČENIJA, GROZNI

BUTOVO, MOSKVA

ANTONOVKA, MOSKVA

SOLUN, GRČKA

TESALIJA, GRČKA

PATRA, GRČKA

OSTRVO PAROS, GRČKA

ALEKSANDROPOLIS, GRČKA

SANT PETERSBURG, RUSIJA

KLUŽ, RUMUNIJA

1
2
3
4
5

100% PUNO DRVO

Fabrika proizvodi stolariju i nameštaj od 100% punog drveta: hrasta, jasena, bukve, oraha, trešnje, lipe, jele, smreke, merantija, mahagonija... Izdržljivi i pouzdani, naši drveni proizvodi će uvek izgledati dobro. Toliko dobro da ćete vrlo brzo shvatiti da drvena stolarija, drveni nameštaj ili delovi enterijera od punog drveta nikada ne izlaze iz mode - bez obzira da li se odlučite za tradicionalni stil ili moderan dizajn.

Pogledajte i preuzmite katalog našeg asortimana za 2021. godinu

KATALOG
Zahvaljujući novim tehnologijama proizvodi od punog drveta Ispunjavaju sve dizajnerske zahteve kao i njihove alternative, čak su u prednosi, tako da pri izboru materijala ostaje samo pitanje cene.
Proizvodi od punog drveta su skuplji sa startnom cenom, ali ako se uzmu u obzir dugotrajnost, lepota, komfor i zdravlje čoveka onda su oni višestruko jefiniji.
U mnogim zapadnim državama zakonom je propisana obavezna ugradnja proizvoda od punog drveta u svim državnim objektima-ustanovama, upravo iz prethodno nabrojanih razloga.
Ključne prednosti koje nas izdvajaju od naše konkurencije u Srbiji i inostranstvu podrazumevaju proizvode dovedene do savršenstva i lični pristup koji koristimo u radu sa našim klijentima. Nudimo široku kolekciju usluga i sveobuhvatna visokokvalitetna rešenja za izazove naših klijenata koji će poboljšati njihov kvalitet života kako u kući, tako i u poslovnim prostorima.
Spoj nemačke tenologije, standard, mašina, vekovnog porodičnog iskustva u obradi drveta I odličan izbor drveta kao osnovnog materijala omogućili su fabrici Bemman da stane rame uz rame sa najboljim evropskim fabrikama.
Svi stručnjaci i majstori fabrike Bemman potiču iz regiona gde svako dete pepoznaje vrstu drveta po listu, kori ili teksturi,.. iz regiona gde se drvo voli, sa njim i od njega živi.
Top
Korpa
  • Korpa je prazna.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram