fbpx

Privatne rezidencije

Dobrodošli u BEMMAN! Mi smo specijalisti za proizvode od 100% punog drveta.

TALGAT KUĆA, RUSIJA

STEN, RUSIJA

SVETLANA UDALICOVA, RUSIJA

SVETLANA, RUSIJA

RIVERSIDE, RUSIJA

PAVEL, RUSIJA

OLEG, RUSIJA

OKSANA, RUSIJA

NIKIFOR, RUSIJA

MONOLIT BESEDKA, RUSIJA

MILENIUM PARK, RUSIJA

KOROLEV, RUSIJA

PODMOSKOVLJE, RUSIJA

VILA KAZANOVA, RUSIJA

GROZNI, RUSIJA

GRIBOVO, MOSKVA

GLAGOLJEVO, MOSKVA

VLADIKAVKAZ, SEVERNA OSETIJA

VILA, MOSKVA

ČEČENIJA, GROZNI

BUTOVO, MOSKVA

ANTONOVKA, MOSKVA

SOLUN, GRČKA

TESALIJA, GRČKA

PATRA, GRČKA

OSTRVO PAROS, GRČKA

ALEKSANDROPOLIS, GRČKA

SANT PETERSBURG, RUSIJA

KLUŽ, RUMUNIJA

1
2
3
4

100% PUNO DRVO

Fabrika BEMMAN proizvodi stolariju i nameštaj od 100% punog drveta. Izdržljivi i pouzdani, naši drveni proizvodi će uvek izgledati dobro. Toliko dobro da ćete vrlo brzo shvatiti da drvena stolarija, drveni nameštaj ili delovi enterijera od punog drveta nikada ne izlaze iz mode - bez obzira da li se odlučite za tradicionalni stil ili moderan dizajn.
Mi nastavljamo vekovnu porodičnu tradiciju prerade drveta, prenoseći svoje neprocenjivo iskustvo kroz generacije. Svi stručnjaci koji rade u fabrici BEMMAN su iz regiona, gde su, još kao deca, počeli izradu svojih prvih drvenih igračaka. Vremenom, postali su stručnjaci za procenu kvaliteta drveta i sve njegove osobenosti. U mladosti su naučili da prepoznaju vrste drveta na osnovu specifičnosti lista, kore ili teksture. Zbog svega toga, danas je fabrika BEMMAN bez premca na tržištu, jer posvećujemo pažnju detaljima u svemu što radimo. A radimo predano i stručno na proizvodima vrhunskog kvaliteta.
Ključne prednosti koje nas izdvajaju od naše konkurencije u Srbiji i inostranstvu podrazumevaju proizvode dovedene do savršenstva i lični pristup koji koristimo u radu sa našim klijentima. Nudimo široku kolekciju usluga i sveobuhvatna visokokvalitetna rešenja za izazove naših klijenata koji će poboljšati njihov kvalitet života kako u kući, tako i u poslovnim prostorima.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram