Drvene stepenice i enterijer

Kvalitet bez kompromisa!

Proizvodimo stepenice od punog drveta – masiva

Prilikom dizajniranja strukture stepeništa, BEMMAN stavlja akcenat na sigurnost, a posebna pažnja posvećena je odabiru najfinijeg drveta. Naš visokokvalitetni hrast je izuzetno ergonomičan i dugotrajan materijal, otporan na spoljašnje mehaničke uticaje. Mi pružamo garanciju sigurnosti na naše proizvode i proizvodimo drvene stepenice i enterijer koje već dugi niz godina plasiramo na evropsko i istočno tržište. Naša profesionalnost i pouzdanost ogleda se ne samo u prvom utisku, koji će vas ostaviti bez daha, već je prava vrednost naših proizvoda u izuzetnoj trajnosti.

Vrhunski kvalitet i pouzdanost

Proizvodnja stepenica od strane kompanije BEMMAN prepoznatljiva je po vrhunskom kvalitetu i pouzdanosti. Drvene stepenice su u našoj fabrici proizvedene korišćenjem najsavreme i najpouzdanije tehnologije. Posebno obraćamo pažnju na kvalitet montaže stepeništa. Sa našim stepeništem nećete imati iritirajuće pucketanje drveta ili osećaj praznine ispod gazišta.

Većina kupaca zahteva da im Bemman pored drvene stolarije i nameštaja uradi i kompletni enterijer: obrada zidova i plafona, oblaganje stubova, radijatorske maske, stepenice, vitraži,.. kompletan vinski podrum, sportska hala, besedka, prostor za odmor, rekreaciju i zabavu.
U obradi enterijera koristi se puno drvo ili u kombinaciji sa furniranim odnosno ofarbanim MDF-om, oplemenjenom ivericom, šper pločom,…
Svi predmeti enterijera marke BEMMAN su takvog kvaliteta da će ih koristiti generacije i generacije..

Obloge i gazišta od punog drveta

Pored uobičajenih drvenih obloga za betonska stepeništa, proizvodimo i stepeništa za potkrovlja, stepenice sa samonosećom konstrukcijom, kao i druge vrste drvenih gazišta.
Kompanija BEMMAN proizvodi i stubove za stepeništa – tzv. lutke, gazišta, ograde za stepeništa, rukohvate i drugo.

Zašto odabrati dekorativne drvene ploče za zidove kompanije BEMMAN?

Efikasno dizajniranje enterijera u velikoj meri zavisi od zidova. BEMMAN nudi jedinstvenu dekorativnu drvenu ploču za zidove. Ovaj dekorativni element otvara niz mogućnosti za stvaranje jedinstvenog stila dekoracije u bilo kojoj prostoriji: kući, restoranu, hotelu, kućnom bioskopu…

Prilagođen dizajn

BEMMAN može proizvesti nameštaj za Vaš enterijer u stilu koji odgovara Vašim prozorima i vratima, bilo koje složenosti i prema prilagođenom dizajnu. Bez obzira na stil unutrašnjosti koji ste izabrali - bilo da je to strogo pridržavanje samo jednog stila - ili možda elegantni klasični ili luksuzan moderan stil.

Specifikacije

✓ Kvalitet i dug životni vek
✓ Povoljna cena i rok isporuke
✓ Maksimalna zvučna izolacija
✓ Ekološke karakteristike – 100% puno drvo
✓ Jedinstveni individualni dizajn
✓ Isporuka, instalacija i servis – bez posrednika
✓ Pet godina garancije proizvoda; ali drvo će trajati vekovima!

Majstori za puno drvo

Bogatstvo našeg iskustva, u kombinaciji sa predantnošću i profesionalnim integritetom, pobuđuju nas da pravimo lepe, funkcionalne i izdržljive proizvode od drveta. U našoj fabrici pored drvenih stepenica i enterijera proizvode se:
Top
Korpa
  • Korpa je prazna.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram