fbpx

Drvena klizna vrata

Kvalitet bez kompromisa!

Iskustvo i ljubav prema drvetu kao alfa i omega kvaliteta

Drvena klizna vrata idealno odvajaju spoljašnja područja, zone za odmor ili terase, obezbeđuju izlaze iz bazena i zimskih bašti, a koriste se i kao pregradni zidovi.

Velika prednost drvenih kliznih vrata u odnosu na harmonika vrata je u opsegu neprekinutog stakla kada su zatvorena. Zbog toga, BEMMAN klizna vrata nude više prirodnog svetla i neometan pogled spolja.
Proizvedena su od laminiranog drveta i kao takva nude odličnu stabilnost i dugotrajnost. Za izradu BEMMAN kliznih vrata nudimo vam mnoštvo opcija dizajna: različite boje, sheme otvaranja, koristeći šarena, peskarena, sjajna, mat i druga staklena ili vitražna stakla.

Sheme otvaranja

Nudimo brojne sheme otvaranja kliznih vrata kako bi odgovarala rasporedu prostorije i veličini otvora. Nemačka tehnologija izrade i najkvalitetniji okov omogućavaju da se velika i teška krila izrađuju bez kompromisa u kliznim performansama, a sistem zaključavanja u više tačaka pruža visok nivo sigurnosti.

Specifikacije

✓ Kvalitet
✓ Dug životni vek
✓ Maksimalna zvučna izolacija
✓ Ekološke karakteristike – 100% puno drvo
✓ Individualni dizajn
✓ Isporuka, instalacija i servis – bez posrednika
✓ Pet godina garancije proizvoda; ali drvo će trajati vekovima!

Majstori za puno drvo

Bogatstvo našeg iskustva, u kombinaciji sa predantnošću i profesionalnim integritetom, pobuđuju nas da pravimo lepe, funkcionalne i izdržljive proizvode od drveta. U našoj fabrici pored drvenih kliznih vrata proizvode se:
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram